Слідкуйте за нами

03-10-2019
  Осінь – це пора збору врожаю. Дача стає  улюбленим місцем праці та відпочинку багатьох людей.  Маючи справу з живими рослинами, доглядаючи за ними, людина відчуває животворний вплив на нервову систему, загальний фізичний стан. Працюючи в саду, на городі чи у квітнику, спостерігаючи за розвитком рослин, красою навколишнього середовища, починаєш відчувати приплив енергії та бадьорості. Крім того, всі знають про значення плодів та ягід для харчування.

 

 


  Однак не всі власники присадибних ділянок володіють необхідними знаннями та навичками.  На абонементі бібліотеки – філії №3 оформлена книжкова виставка – інсталяція «Різнобарв’я чарівниці осені» для тих, хто дбайливо піклується про родину та її добробут.

 

 


  До уваги користувачів бібліотеки - композиція з овочів, фруктів та квітів. Виставка прикрашена осіннім листям: жовтим, червоним, помаранчевим та дарами ланів. Тема цієї виставки – корисні поради від А до Я. Запропонована література допоможе читачам раціонально вести домашнє господарство та пропонує корисні поради з кулінарії, благоустрою садиби тощо.

 

 


  Сподіваємось, що ці книги допоможуть не лише отримати необхідні знання, але і одержати від спілкування з природою моральне та фізичне задоволення.





Коментарі: Залишити коментар
 
X