Слідкуйте за нами

18-09-2019
     Блогерство – це заняття вже не нове для сучасної молоді. Навіть діти користуються соціальними мережами, ведуть власні сторінки та знімають відео про події свого життя. Загалом ця діяльність передбачає ведення блогу, тобто розміщення у ньому відповідного контенту у вигляді записів, думок, а також відеоматеріалів.
    17 вересня у  рамках роботи Центру спілкування і дозвілля «Позитив» до бібліотеки-філіі № 4 завітала учнівська молодь на покрокове навчання «Як створити власний блог». 

 

 


    Учні дізналися, що крім ведення сторінок у звичайних соціальних мережах, існує багато спеціалізованих платформ для ведення блогів. Більш детально зупинилися на організації блогу на безкоштовному сервісі Google – Blogger.com (blogspot). На прикладі сторінки бібліотеки ознайомилися з макетом, дизайном та налаштуванням інтерфейсу.
    Про усі аспекти з наповнювання контенту блогу розповіла фахівець цієї справи, журналіст та голова громадської організації «Медіа-центр «Репортер» Юлія Билина. Учням цікаво було дізнатися про те, хто був першим блогером у світі, хто з кременчуцьких блогерів вийшов на високий рівень та має купу підписників і мільйони відвідувань. Особливу увагу пані Юлія звернула на тему медіаграмотності та застерегла молодь від протиправних дій у мережі. 

 

 

 


    Захід пройшов з елементами гри, у якій учні прийняли активну участь. 

 



Коментарі: Залишити коментар
 
X