Слідкуйте за нами

21-08-2019

20 серпня, напередодні двох свят, які стоять поряд у календарі та виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення і майбутнє – Дня Державного прапора та Дня Незалежності  – в ошатно прибраній до свят читальній залі бібліотеки-філії № 3 пройшла година державності «Україно моя, ти одна як життя». Розпочався захід спільним виконанням Гімну України, що надало події певної урочистості.

 


 

 На захід завітали як громада мікрорайонів 23 та 24, користувачі  бібліотеки  так і поважні гості в особі керівництва Крюківської районної адміністрації – Дмитра Лозовика, Наталії Чернявської та депутата Кременчуцької міської ради Зінаїди Проценко. Вони привітали гостей свята, побажали усіляких гараздів  та пригостили солодкими подарунками.

 

 


 А потім бібліотекарі розпочали справжнє святкове дійство. Всі разом згадали сакральні символи України, а запрошена майстриня Ірина Залюбовська не тільки  розповіла про ляльку-мотанку, а й провела невеликий майстер-клас, який довів, що найпростішу ляльку можна виготовити за 5 хвилин. Неабияку увагу і захоплення викликала виставка робіт майстрині.

 

Не оминули увагою і нашу рідну мову. Ганна Яценко зі студентами університету третього віку підготували сценку, яка доводить, що українська мова – одна з наймилозвучніших   у світі.

 

 Поезії, присвячені Україні та Дню Незалежності читали запрошені  майстри слова – Тамара Васильєва, Ігор Герасименко, Ірина Залюбовска.

 

 

 Справжньою родзинкою заходу став виступ хору «Журавка» та дуету «Співочі серця», які своїми жартівливими піснями  «запалили» всіх присутніх у залі.

 

Наостанок всі охочі мали змогу ознайомитися та розгадати  книжкову виставку-кросворд та зробити світлини на згадку.

Коментарі: Залишити коментар
 
X