Слідкуйте за нами

20-06-2019
Шанувальники Величності Слова зібралися 18 червня у читальній залі на презентацію нової збірки поезій  НІНИ  БУРОВОЇ «Дощі по дахам».
Ніна Михайлівна відома у місті як головний лікар обласної станції переливання крові. Добрій справі віддала 41 рік свого життя.

 

 
За суттю це – креативна громадська діячка, прекрасна організаторка, за покликанням  – Матір, Жінка, за станом душі- поетеса багатогранного і невгамовного таланту.
Ніна Бурова у постійному творенні, розфарбовує будні кольоровими фарбами, римуючи кожен момент свого життя.  ЇЇ творчий ужинок складає 5 власних збірок поезій та альманахи, в яких друкувалася.
Авторка збірки «Дощі по дахам» яскраво-поетично, з коментарями представила блоки, на які умовно поділена книжка: про пори року, замальовки з життя, роздуми, про кохання, блок українською та присвяти.
Дуже приємно, що і в цей святковий день, день презентації нового творчого здобутку, поруч знаходилися всі ті люди, яким були адресовані поетичні присвяти: а це сім’я (бо черпає натхнення саме в своїх дітях, онуках, чоловікові), приятелі, колеги по роботі, літератори, які працюють у царині поетичного і прозового слова. Всі вони вітали Ніну Михайлівну квітами, теплими словами, бажали творчих злетів, наснаги і здоров’я.

 

 

 

 

 

Прекрасним доповненням була музика.

 

Велика вдячність за подарований музичний настрій віртуозу,  музиканту імпровізатору Сергію Горюновичу, викладачам дитячої музичної школи №1 – Е.Свєтлічному, Т.Коржовій та учениці саксофоністці М.Кондратюк.

Коментарі: Залишити коментар
 
X