Слідкуйте за нами

05-06-2019
  Довгоочікувані канікули вже стартували, і у нашої молоді нарешті з’явилося більше вільного часу  для веселощів, розваг, відпочинку, а також для читання. Тож символічно і майже традиційно в перших числах червня юнацький відділ запрошує до себе на гостини учнів пришкільного табору ліцею №5. «Ура канікули!» - в такому піднесеному настрої  завітали вони до нас і цього року.

 


  На цей раз пригостили ми своїх гостей: захоплюючими, сповненими пригод, справжньої дружби, романтики першого кохання, чарівності фентезійного жанру і навіть веселого гумору - надихаючими літературними новинками для літнього читання;

 

 


  Цікавою, осучасненою літературно-казковою вікториною: «Стара казка на новий лад»;

 


  Жартівливими загадками в бліц-конкурсі на швидкість і кмітливість;

 


  Питаннями на знання літературних творів, логіку і навіть інтуїцію в конкурсах «Асоціації» та «Інтуїція». Темою яких були опорні слова і навіть малюнки до відомих літературних творів. 

 


  А на десерт було запропоновано нашим друзям пройти цікавий, а головне дуже корисний майстер клас з виготовлення оригінальної книжкової закладки в стилі «орігамі».

 

 


  Ну і звичайно ніхто не залишився без призів.
  За активну участь у конкурсах всі учасники підсолодили своє життя смачними цукерками.
  Цей день наповнив бібліотеку веселощами, розвагами,  гамірним сміхом і чудовим настроєм, а це найкраща оцінка нашої праці.



Коментарі: Залишити коментар
 
X