Слідкуйте за нами

22-05-2019

20 травня бібліотекарі Кременчуцької міської ЦБС для дорослих нанесли бібліовізит своїм полтавським колегам – працівникам Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.П.Котляревського.

 

День видався сонячним і теплим, таким, як і прийом полтавських бібліотекарів. Нас радо зустрічали, провели цікаву змістовну екскурсію бібліотекою та познайомили з її працівниками.

 Всі щедро ділилися своїми знаннями та здобутками один з одним, мали можливість поспілкуватися більш детально з бібліотекарями профільних відділів.

 

 А після спілкування на місцях гості, керівництво та завідуючі відділами Полтавської обласної універсальної бібліотеки ім. І.П.Котляревського  зібралися за круглим столом, щоб обговорити загальні питання, які стосуються різних аспектів бібліотечного життя. Так, піднімалися питання соціокультурної та адвокаційної діяльності бібліотек, окремі питання обслуговування користувачів, та, звичайно ж, те, що хвилює всіх українських бібліотекарів – перехід на Універсальну десяткову класифікацію.

 Дуже надихаючою була розповідь заступника директора з наукової роботи Влезько Надії Володимирівни, яка є головою Полтавського відділення УБА, про проектну діяльність бібліотек та можливості, які надає бібліотекарям членство в УБА.

 

 

 

Наприкінці зустрічі Зеленська Тетяна Іванівна, директор бібліотеки, заслужений працівник культури України побажала кременчуцьким бібліотекарям усіляких гараздів та висловила надію на нашу подальшу співпрацю та стабільний розвиток бібліотек.

  А наш візит до Полтави мав чудове продовження – кременчуцька бібліотечна команда відвідала вражаюче місце, архітектурну перлину Полтави – краєзнавчий музей.  

 

 Тут можна побачити справжні скарби Полтавщини та ще раз пересвідчитися,  який прекрасний, щедрий на таланти і багатий на добрих людей наш Полтавський край!

 

 

Тож, підводячи підсумки цього дня, можемо сказати: подорож видалася вдалою, спілкування – змістовним, досвід – корисним, а вражень вистачить ще надовго! Під час бібліовізиту ми багато дізналися про ПОУНБ ім. І.П.Котляревського, про напрямки діяльності бібліотеки і конкретні заходи, які проводяться нашими колегами. Також отримали багато консультацій, проаналізували деякі конкретні питання, за що висловлюємо величезну подяку!

Особливо дякуємо завідувачеві науково-методичного відділу Чорноволенко Любові Іванівні та всім працівникам відділу – провідним спеціалістам бібліотечної галузі, професіоналам найвищого ґатунку!
Дякуємо завідувачеві відділу формування фондів  Кириловій Оксані Іванівні її активну участь у важливій справі поповнення фондів бібліотек області актуальною літературою та завідувачеві відділу каталогізування Олефір Надії Іванівні за її небайдужість до проблем переходу на УДК кожною конкретною бібліотекою Полтащини!
Дякуємо заступнику директора з наукової роботи Влезько Надії Володимирівні за прекрасну організацію нашої зустрічі, а також всім, хто був до цього причетний!
Зеленській Тетяні Іванівні, директору бібліотеки, наша особлива шана і подяка!

 Дякуємо гостинним полтавським бібліотекарям і чекаємо до себе в гості! 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X