Слідкуйте за нами

15-05-2019

 

Тепер у відділі абонементу ЦМБ є Книга Добра! 14 травня до бібліотеки завітали гості: учні різних шкіл міста, психолог ЗОШ № 20 Островська  Т. Ю., начальник відділу Департаменту Освіти  Процько  Ігор Вікторович та наша місцева письменниця Людмила Снітко.

Книга Добра – це міжнародний соціальний проект, який мандрує світом та вже об’єднав тисячі дітей та дорослих з єдиною метою: відшукати унікальні історії про добро в усіх його проявах. Це книга про Україну, про нас українців і про майбутнє, у якому буде щире добро. І Кременчук долучився до цього міжнародного проекту.

 

Книга Добра покликана стати джерелом інформації про людяність, щирість та добро в повсякденному житті, вселяти віру у мирне майбутнє, надихати на перемоги у добрих починаннях та показати всьому світу Україну з її великим чистим серцем  і добрими людьми.

 

 

Щоб зробити світ кращим, потрібно почати з себе. За підрахунками ООН, якщо кожна людина хоча б раз на день робитиме добро, воно траплятиметься, як мінімум, 7 мільярдів разів.

 

А на завершення заходу бібліотекарі разом  із школярами посіяли зернятка добра. А де добрі люди, там і правда буде, а де кривда буде, там добра не буде.

 

Будемо чекати на гарний врожай!  

Коментарі: Залишити коментар
 
X