Слідкуйте за нами

13-02-2019
11 лютого користувачі бібліотеки та громадськість м/к 19 зібрались в бібліотеці-філії №9, щоб вшанувати память тих, хто поліг на Афганській землі. Вечір – спогад  «Афганістан болить у наших душах» був присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав,  30-й річниці виведення військ колишнього Радянського Союзу з Республіки Афганістан.

 30 років минуло з часу виведення радянських військ з Афганістану,  а події в цій країні залишаються живим болем для багатьох колишніх солдатів і офіцерів, що воювали там. Ведуча заходу - завідуюча філією №9 Гордієнко Л.О. розповіла про те, що Афганістан в ті роки став полігоном великої світової політики, а інтернаціональна  допомога пертворилась  жорстокою війною. 

 

 

  Своїми спогадами поділились наші  земляки, які пройшли дорогами афганської війни - Солдатенкова Олена Андріївна та Радченко Олег Миколайович.

 

 Наприкінці заходу з нагоди вшанування  пам’яті  тих трагічних  подій  вихованці гуртка «ГЕРКУЛЕС» клубу  Прометей  ОДЮК під керівництвом Барановського В.В. провели змагання з силових видів спорту.  

Коментарі: Залишити коментар
 
X