Слідкуйте за нами

29-01-2019

 

     В Україні 25 січня відзначають День святої Тетяни, яка постраждала за віру в часи Римської імперії. В цей день оргазаційно-методичний відділ ЦМБ вирішив запросити на світський вечір «Бал Тетян» творчих жінок міста, що носять ім'я "Тетяна" на вечір талантів. В оновленій конференц-залі ЦМБ Тетян вітали і співом, і танцями, і грою на різних музичних інструментах та сценками із віршованого роману. Тетяни обмінювалися подарунками та отримали приємне задоволення для душі.

 


 

   Багато поетів присвячували свої творіння дівчатам, що носили це ім'я. Тетяною звали кохану жінку великого поета Володимира Маяковського. А ще, саме це ім’я мав один з персонажів «Євгенія Онегіна». Тетяна Ларіна – символ жінки, яка вміла по-справжньому кохати, але мала гордість і самоповагу, як і всі Тетяни. Учасники театру «Арлекин» при педагогічному коледжі імені Макаренка дуже чуйно і артистично продемонстрували уривок з віршованого роману «Євгеній Онєгін», передавши в ньому справжню чуттєвість такого почуття як любов.



 

Музична школа №1 вразила своїм ліричним виконанням: виступ акапельно Софії Вашерук - Арія Лаурети із опери Джанні Скіккі- композитор Джакобо Пучінні

Гурікова Наталія та Побочій Богдана виконали на гітарі композицію «Весна в Парижі», композитора Стичука Олександра

виступ Гапєєвої Емілії на скрипці з композицією «Танго» П’єра Горделя

виступ Світличного Едуарда Едуардовича на трубі з композицією «Вечір у гавані» композитор – Артуро Сандоваль

    Чудове виконання композицій юних талантів задали нотку романтизму на вечорі. Вірші в Тетянин день прославляють діяння святої Тетяни, розповідають про всі прекрасні риси Тетян і вірші в Тетянин день наповнені найтеплішими словами. Тетяна Іванівна Сорокіна завідуюча 6 філією ЦМБ подарувала всім Тетянам вірш чудової поетки Ганни Чубач «Я жінка». 

 

    Ім'я людини виділяє його серед оточуючих і затверджує його унікальність і неповторність. Тетяна Широка керівник театру «Арлекин» при педагогічному коледжі імені Макаренка розповідала історію свого імені та як це ім’я вплинуло на її долю.

Цей вечір закінчився на веселій ноті виступом Марії Дрьоміної з сучасним танцем та презентацією-поздоровленням всім Тетянам у прекрасний і чудовий День Тетян. 

 


 

 


 

Коментарі: Залишити коментар
 
X