Слідкуйте за нами

15-01-2019
  12 січня в малій залі МПК  зібралася інтелігенція міста, члени літературної спілки «Славутич» на творчий час кременчуцького поета ВОЛОДИМИРА МИХАЙЛОВА, під назвою  «Сьогодні в центрі світу ти – письменник!». Так як літератор народився в день великого свята Водохреща, тому, напередодні дня народження спілчани вітали Володимира, читаючи його вірші.
  З упевненістю можна сказати, що нічого вищого за щастя творення для справжнього поета чи прозаїка немає, як і для митця в будь-якій іншій творчій царині. 

 


  Володимир Георгійович щасливий від того, що він ПИШЕ, - а значить ЖИВЕ двічі! 
  Він є автором збірок поезій «Проказы слова», «Россыпи», «Притяжение», «Тропы бытия», «Цікаві випадки із життя» та ін.
  Серед його умінь – переклади, а з ними й популяризація українських класиків Ліни Костенко, Василя Симоненка та наших сучасників.

 

 


  Та якщо до згаданих книг додати ще й  цілу низку творів, що побачили світ в поетичних збірках, альманахах та на електронних сайтах, то можна говорити про чималий творчий ужинок цього непересічного майстра слова!

 


  Для учасників цієї зустрічі літератори-спілчани (Вікторія Сопільняк, Тетяна Яковенко, Ірина Залюбовська), які працюють у царині поетичного слова, прочитали не тільки поезії Володимира Михайлова, які їм сподобались, а ще й присвяту поету. І це зробили настільки майстерно і з душею, що весь зал разом з автором гучно аплодували їм.  А Лєбєдєва Алла виконала пісні на слова В.Михайлова.

 


  Автор розповів про свій шлях до літературних висот, про роботу над кожною збіркою, зачитав декілька нових поезій та підбірку афоризмів. 
 Чудовою родзинкою свята став виступ народного фольклорно-етнографічного ансамблю «Берегиня» Гориславського сільського Будинку культури, які подарували всім присутнім прекрасний музичний номер, підбірку жартівливих пісень.

 


  Дякуємо всім причетним за цей прекрасний окрилений день, а Володимиру Михайлову - Божого благословення на нові творчі врожаї!



Коментарі: Залишити коментар
 
X