Слідкуйте за нами

24-12-2018

У  атмосферу свят поринаєш у той же час, як тільки заходиш до фойє бібліотеки-філії № 2! Здається, що потрапив у зимову казку, оскільки усе біло-блакитне оздоблення приміщення нагадує своїми свіжими, чистими кольорами  про зиму з її снігами і морозами.

     

 

 

Відразу звертаєш увагу на ялинку, яка, наче наречена, вбралася в усе біле.  А ялиночка з секретом! Якщо підійти ближче, можна побачити  на кожній сніговій кулі фото працівників бібліотеки. Цей подарунок для колективу підготувала Загрекова Л.Г., відома на усякі затії  та вигадки.

 

     

 

Яке ж новорічне свято без подарунків?  Про них подбав Святий Миколай! Він ніби спостерігає зі стільця, на якому присів передпочити і перерахувати подаруночки, щоб  і дорослим, і дітям вистачило. А у подаруночках приготовані маленькі сюрпризи для найактивніших дітей, що так люблять проводити вільний час у бібліотеці, а також для працівників. Але про них знають тільки два співробітника, і цей секрет вони розкриють напередодні Нового року!

 

     

 

 

 

Коли відвідувачі  читальної зали спостерігають передсвяткову підготовку, їх теж охоплює хвилюючий настрій очікування радощів і сюрпризів! Дехто приєднується до бібліотекарів, особливо діти. Наші юні користувачі і в цей раз залюбки прийняли участь у підготовці до свята, тому їх малюнки та поробки знайшли своє місце у фойє бібліотеки.

 

     

 

 

Хочеться привітати всіх  із Різдвяно-Новорічними святами  і побажати одержати у новому, 2019,  році  тільки приємні сюрпризи  і дорогі серцю подарунки! Щасти Вам!!!

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X