Слідкуйте за нами

27-11-2018

26 листопада на базі Кременчуцького педагогічного коледжу імені А.С.Макаренка відділ читальної зали ЦМБ провів презентацію нової збірки поезії Юлії Юхимівни Ющенко «Час відкриває істину».

 Юлія Ющенко - поет-самородок, з душі якої виливається невичерпне джерело сучасного буття.

 

 Ведуча заходу Н.Корнєєва підкреслила, що в кожному  вірші, в кожному рядку відчувається, що це – поет-патріот, котрий вийшов з глибини українського народу і йде з нами поруч, долаючи горе, невдачі, біль втрат.

У своєму виступі поетка розповіла про себе, про свій шлях до літератури, поділилася своїм болем та переживаннями  про майбутнє Батьківщини: «… події в нашій Україні мої думи несуть вперед, туди на схід, де неспокій, де вбивають брат брата, не розуміючи за що?...Моя душа плаче, а слово не змовкає».

 

Присутні на заході, а це – численні поціновувачі  поетичного дару, друзі пані Юлії, студенти педагогічного коледжу та учні ліцею «Політ»- змогли доторкнутися до струн її дзвінкої поезії, послухати вірші у авторському виконанні, познайомитися з поетесою особисто та висловити свою думку про творчість Юлії Юхимівни.

 Презентацію книги «Час відкриває істину» супроводжувала персональна виставка художниці Лесі Тищенко, яка приїхала підтримати  свою подругу,  та мала нагоду розповісти про історію написання своїх картин і багатолітню дружбу з Юлією Ющенко. На заході звучали пісні у виконанні Олени Івлєвої, а також  привітання-побажання творчих злетів від запрошених.

Книга Юлії Ющенко є гідним дарунком всім любителям поетичного слова, а літературна Україна поповнилася ще однією збіркою, яка стане перлиною багатої української поезії.

 


Коментарі: Залишити коментар
 
X