Слідкуйте за нами

07-11-2018
    Україна славиться своїми силачами. Але не тільки Василь Вірастюк чи брати Кличко належать до найдужчих людей світу. Були в нас такі і раніше. До незаслужено забутих належить і знаменитий силач Іван Сила.

 

      Нетрадиційний урок з української літератури до Дня української писемності та мови проходив у формі ділової гри у бібліотеці-філії №2.

 

     На цікавинки за повістю О.Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили» запросили учнів ЗОШ №18. Бібліотекар юнацького відділу Подойникова О.В. розповіла про ужгородського письменника О.Гавроша, та яскраві пригоди неперевершеного гірського силача Івана Силу, прототипом якого став легендарний закарпатський богатир Іван Фірсак, який виборов звання чемпіона Європи з кількох видів спорту, прославивши нашу країну.

 

 

 

     В ході заходу школярі з`ясовували, кому з героїв належали подані цитати, знаходили та виправляли помилки у твердженнях, серед поданих прислів`їв та приказок обиралися ті, які містили поради від головного героя. Молодь отримала море задоволення і позитиву від участі в цьому заході. За кращі відповіді були вручені невеличкі призи від книгозбірні.



Коментарі: Залишити коментар
 
X