Слідкуйте за нами

02-11-2018

 

        31 жовтня в бібліотеці-філії № 4 відбулося фольклорне театралізоване дійство за мотивами п’єси Лесі Українки «Лісова пісня». Влаштували його місцеві літератори, члени клубу поетичного слова «Цвіт калини» під керівництвом Ігоря Герасименка.
        Відтворити класичний сюжет в новому гумористичному забарвленні спробували Ірина Залюбовська, ВікторіїяСопільняк, Ігор Герасименко та Людмила Загорулько. Автори перенесли події з Полісся на Полтавщину.

      

 

 

 Кожен з акторів створив образ свого героя за власним уявленням та вдало втілив його на «сцені», учасники заходу власноруч готували костюми. Тут були і поетичні виступи, і музичні номери під гітару, і цікаві діалоги з присмаком сатири та гумору.  Актори зуміли так влучно, колоритно та барвисто подати образ українського народу, що  кожен з присутніх ще більше проникся любов’ю до нього, його історії, культури, фольклору, обрядів, звичаїв.

       

 

 

Ось так театральне дійство поєднало в собі мистецтво і літературу!  

       

 

Зала була переповнена, адже на захід побажали прийти громадськість мікрорайонів №1,2,3, учні РЦПТО №1, бібліотекарі, користувачі бібліотеки. Вони весело та корисно провели час. Виступ літераторів на них справив яскраве враження, а закінчився спільним фото на згадку.

     

  Театралізоване дійство стало унікальним способом знайомства та популяризації творчості кременчуцьких літераторів серед мешканців міста.

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X