Слідкуйте за нами

22-08-2018
         Україна – рідний серцю край. Її не охопити ні думкою, ні уявою, вона входить в душу з дитинства. Недарма кажуть: «Українець – це на все життя».

 


       Напередодні Дня незалежності  бібліотека-філія № 10 провела стріт-арт акцію «Україна моє мрії». Учасників заходу чекали  ігри, веселі конкурси, змагання, вікторини. 

 


       Якими повинні бути українці,  щоб наша держава стала сильною і незалежною,  щоб могла зрівнятися з сучасними європейськими державами? Чим прославили нашу країну співвітчизники у світах? Діти обговорювали ці та інші питання, відгадували, що знаходиться у чорній скриньці, змагались у конкурсі скоромовок, показали свої таланти у танцювальному конкурсі.

 


        Але найбільша інтрига була, коли учасники розділились на 2 команди. Почались рухливі ігри і це відразу додало азарту. А конкурси «Збери город», «Переправа». «Горіхова долина» та інші додали змаганням українського колориту.

 

 

         Дітям дуже сподобався захід. Вони добре повеселилися, поспілкувалися з ровесниками, а ще дізналися багато нового і цікавого про нашу Україну. 



Коментарі: Залишити коментар
 
X