Слідкуйте за нами

22-05-2018

     21 травня в бібліотеці-філії №4 відбувся вечір-зустріч з правоохоронцями «Нова поліція – моя безпека». На захід були запрошені начальник відділу правопросвітництва Центру правової допомоги Світлана Олександрівна Терещенко, а також інспектори по зв’язку з громадськістю Ярослава Крамаренко та  Максим  Оченаш.

    

 

Живе та жваве спілкування між поліцейськими та учнівською молоддю зав’язалося з перших хвилин зустрічі. Присутні задавали багато запитань про відповідальність неповнолітніх, насильство в сім’ї, поїздки за кордон, а спеціалісти кваліфіковано відповідали на них. На заході була продемонстрована презентація на тему «Права, обов’язки та відповідальність неповнолітніх», яку провів начальник горішньоплавнівського бюро правової допомоги  Сергій Тараненко.

       Представники  патрульної поліції м. Кременчука ознайомили молодь з особливостями служби в поліції, поділилися своїми враженнями від роботи, чесно і відверто розповіли про свій вибір професії, умови тестування та відбору, про щоденні будні та відповідальність за порядок в рідному місті. Патрульні поліцейські згадали також і про правопорушення, які мають місце, про цікаві випадки в своїй роботі, про те, чим керувалися у прийнятті рішення стати поліцейським.

     

 

Запрошені говорили з присутніми на заході і про саму реформу, про діяльність Національної патрульної поліції, її роль у вирішенні нагальних місцевих проблем.

    

 

Учнівську молодь цікавили найрізноманітніші запитання, пов’язані з щоденною роботою поліцейських, оскільки нова патрульна поліція недавно розпочала свою діяльність і за нею уважно стежить суспільство.

      Присутні висловили щиру вдячність виступаючим за цікаву розмову та побажали їм натхнення у щоденній важкій службі.

 

В кінці – фото на згадку про зустріч.

Коментарі: Залишити коментар
 
X