Слідкуйте за нами

18-04-2018

      Є особистості, імена яких назавжди залишаються в наших серцях. Саме до таких людей належав Олесь Гончар, 100-річчя від дня народження якого літературна спільнота відзначила нещодавно.


       З нагоди ювілейної дати, 17 квітня працівники бібліотеки-філії № 2 ЦБС для дорослих запросили учнів 11-го класу колегіуму № 25 на засідання Усного журналу «Творчість – як доля».

       «Головний редактор», вона ж ведуча заходу, бібліотекар юнацького відділу Подойникова О.В., разом зі своїми помічниками-«кореспондента-ми», Войтенко Денисом, Іваненко Тетяною, Безкоровайним Денисом, по-ринули у художньо-літературний світ видатного письменника.


        Головним героєм заходу стало художнє слово видатного українця: учні зачитували уривки з видатного твору «Собор»; проведений був лі-тературний квест «Сторінками творчості О.Гончара», що містив пізнавальну інформацію про автора; запропонована вікторина за  його творами.

       Усний журнал  пройшов цікаво і змістовно, всім виявилася до вподоби така форма  заходу, в якій безпосередню участь брала учнівська молодь.


       Будемо пам`ятати, що твори О. Гончара – це наше багатство, вірні друзі в дитинстві, юності, зрілості, які підтримують віру в справедливість і добро, в те, чого так не вистачає в нашому сьогоденні.   

Коментарі: Залишити коментар
 
X