Слідкуйте за нами

23-03-2018
   Всі ми знаємо значення цієї приказки, навіть частенько вживаємо її, коли річ заходить про якісь новини. Але ж не тільки сорока приносить нам  новини – цю функцію вже давно перебрали на себе інтернет, телебачення, радіо і звичайно свіженькі, ще з запахом типографської краски  газети і журнали! До речі назва «газета» походить від назви дрібної італійської монети gazzetta. У XVI столітті за прочитання щоденного публічного листка з інформацією (повідомленнями про придворного життя, торгових новинах, повідомленнями з інших міст) платили одну Газет, тобто найменшу монету. Назва ж монети дала сорока (італ. Gazza), зображена на ній. Чи не звідси пішло наше відоме прислів’я?!  Але чи потрібні нам у ХХІ столітті газети та журнали?

 

 
   А чи радієте ви своїм друзям? А кожен новий номер газети чи журнала – це як візит доброго старого приятеля який завжди приносить з собою щось нове, несподіване, цікаве. Ви можливо і не намагалися про щось дізнатися, але вам це все цікаво переповіли. Ви цікаво провели свій час та тепер, до речі, ви можете підтримувати розмову в будь-якій компанії на різноманітну тематику. Ми гадаємо, що настільки повно, яскраво, пізнавально і своєчасно подають нам інформацію тільки газети та журнали.

 

 

 


   Тим більше, що нам є що вам запропонувати. Адже тільки центральна міська бібліотека передплачує 44 назви газет та 101 найменування журналів.

 


   Кожен з вас знайде собі щось до смаку. А якщо ви захочете потримати саму історію в своїх руках – то вам не потрібно йти до музеїв, погортайте старі газети чи журнали.

 


   Ви дізнаєтесь чим жили, чим захоплювалися, про що мріяли покоління ваших батьків, дідусів.

 

 

 
   Тож, завітайте на нашу виставку прес-кліпінг «Gazzette шоу» в юнацький відділ ЦМБ ім. Горького.

 


   Можливо ви теж згодитеся з нами, що газети та журнали необхідна частина нашого життя.

 


   Прємного вам перегляду, завжди раді вас бачити! 

Коментарі: Залишити коментар
 
X