Слідкуйте за нами

22-02-2018
   20 лютого минає четверта річниця  від  дня  трагічних і героїчних подій на Майдані. Чотири  роки   відділяють  нас  від  тих  лютневих днів, коли кращі з кращих  синів і дочок  України  віддали своє життя за право жити у вільній державі. Народ назвав їх Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані. Вони пішли у Вічність — за честь, за волю, за право бути незалежними.
   До цієї  трагічної  дати  працівники бібліотеки-філії  № 3  провели годину політичної свідомості  «Палаюча  зима: боротьба України за свободу». Захід відбувся у приміщенні контакт-центру № 24. 

 

 


   Бібліотекарі разом з учнями ЗОШ № 22 та громадою  мікрорайону  відновили хронологію подій, що відбувалися в  Києві  у лютому 2014 року,  розповіли  про долі героїв, які в мирний час віддали своє життя за вільну, незалежну,  європейську державу,  згадали поіменно всіх Героїв Небесної Сотні. Скорботну картину доповнювали відеокадри тих трагічних подій.  Присутні на заході   висловлювали свою думку про те, що потрібно зробити, щоб стати гідним громадянином України.

 

 


   Захід пройшов у атмосфері патріотизму та болю за тими, хто не вагаючись, ціною власного життя заплатив за право жити у вільній, демократичній Україні. Почуте і побачене під час вечора викликало  щирі сльози  на  очах учасників.



Коментарі: Залишити коментар
 
X