Слідкуйте за нами

20-02-2018

18 лютого 2018 року у відділі читальної  зали пройшла творча дегустація «Впізнаймо в слові рідний край», яка уособила в собі зустріч з поетом і прозаїком, майстром афористики Володимиром Михайловим, представником спілки літераторів «Славутич».


      Бібліотекар відділу читальної зали розповіла присутнім про дитинство поета, його життя та творчість. Привітала Володимира з його новим шедевром – збіркою під назвою  « Тропы бытия», де велике місце посідає філософська, громадянська, пейзажна та любовна  лірика. І справді, видання нової книги для будь- якого автора є справжнім святом. Таких свят у Михайлова було вже чимало, оскільки це є вже 5-та його збірка.

 

    Сам автор зачитував безліч своїх смішних афоризмів, оповідань, віршів на різні теми. В залі була чудова позитивна весела атмосфера. Друзі і колеги привітали Володимира подарунками і своїми власними  віршами.

   Володимир поділився і своїми життєвими історіями, досвідом, який він проніс через все життя і висвітлює у своїй творчості.

 

     Ознайомившись із творчістю Володимира Михайлова щей  ще раз, переконуєшся, що ні в минулому часі, ані тепер він не кривить душею задля слави, не робить цього й задля вбогих кон`юктурних благ.

Коментарі: Залишити коментар
 
X