Слідкуйте за нами

13-02-2018

 

   Кохання і поезія… Дзеркала, що відбивають сутність людської душі.

   Красива поезія про любов та довіру, дружбу і життя – гарна можливість поглянути на світ з іншої сторони, відчути почуття інших людей у мелодійних рядках віршів. Сумні вірші – красиві слова, що виражають проблеми тих, хто так близько, але зовсім нам незнайомий…і часто можна побачити, що ви не одні у цьому світі.

 

 

   Любов – це почуття, яке знаходить свій розвиток для кожної людини по-різному, кожна Любов -  унікальна і тому унікальні і різні в сприйнятті рядки поезії про це захоплююче почуття. Сучасних поетів, які пишуть вірші про кохання, дуже багато. Їх творчість багатогранна і чутлива.

 

 

    Напередодні свята закоханих, а саме сьогодні 13 лютого у бібліотеці-філіі №4 відбулася поетична феєрія «Весна пробуджує природу, весна пробуджує серця…» за участю літераторів і поетів літературного клубу «Цвіт калини» та спілки літераторів «Славутич».  До нас завітали Ігор Герасименко, Алла Лєбєдєва,. Ірина Залюбовська, Тетяна Яковенко, Володимир Михайлов, Володимир Любімов та Ірина Овчаренко. У дуже гостинній і теплій атмосфері вони розповіли історії свого кохання і прочитали вірші про це прекрасне почуття. Алла Лєбєдєва і Володимир Любімов акапельно заспівали авторські пісні.

 

     Ми сподіваємося, що своєю творчістю літератори надихнули наших гостей на це прекрасне почуття – Кохання. 

 


Коментарі: Залишити коментар
 
X