Слідкуйте за нами

30-01-2018

 

        29 січня 2018 року Україна вшановує пам’ять героїв Крут. Минає 100 років з того дня, коли відбувся бій під Крутами, що на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність. Подвиг українських юнаків під Крутами, навічно залишиться в історії, як символ національної честі.

 


         300  молодих юнаків виявилися у своєму патріотизмі вище за класові інтереси і, коли настала  потреба, без вагань віддали своє молоде життя в ім’я своєї країни. Вони, герої Крут, були першими  «кіборгами» у нашій історії.

          Вшановуючи пам’ять про них, в бібліотеці-філії № 4 відбувся героїко-патріотичний вечір «Коли стають до зброї діти, народ цей не перемогти».

           На захід  була запрошена учнівська молодь ЗОШ № 8  та мешканці мікрорайону № 3. Затамувавши подих, молодь слухала розповідь ведучої  про Крутянську битву, події якої викликали у них щирі почуття гордості за своїх нащадків. Героїчний  подвиг їх однолітків, що полягли за волю країни, кожен з них мимоволі порівнює із сьогоденням, коли потрібно знову відстоювати незалежність України на сході.

 

 

           Громаді Молодіжного було цікаво дізнатися про цю визначну подію тому, що одна з вулиць мікрорайону № 3 носить назву – вулиця героїв Крут. Затаївши подих присутні переглянулии відеосюжет  «Пам’яті героїв Крут присвячується» про ті трагічні та героїчні події.

          Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять юних героїв. Вони пішли в безсмертя. Пам’ять про героїв Крут буде виховувати ще  не одне молоде покоління. 

 


Коментарі: Залишити коментар
 
X