Слідкуйте за нами

13-12-2017
   До  Всеукраїнського тижня права  працівники відділу технічної літератури Центральної міської бібліотеки  8 грудня провели тематичну зустріч «Ваші права захищені законом»  для слухачів Університету третього віку.
   Спеціаліст  управління соціального захисту населення Автозаводського району Нор Віта Василівна надала присутнім інформацію про умови оформлення та отримання субсидій  і  відповіла на їхні  запитання стосовно  пенсійного забезпечення та  пільг, які надаються державою для людей похилого віку. 
    У відділі технічної літератури  було оформлено перегляд літератури за темою «Соціальний захист людей похилого віку». Бібліотекар відділу Третяк Лариса зробила інформаційний огляд представлених на перегляді видань. Також присутні переглянули електронну презентацію «Незахищені верстви населення: підтримка, захист, допомога».
   Слухачі  зазначили доцільність та необхідність проведення подібних заходів, висловили подяку  спеціалісту Управління соцзахисту населення Автозаводського району та працівникам бібліотеки і відзначили, що отримали дієву  інформаційно-консультаційну допомогу, яка стосується їхніх нагальних життєвих та побутових питань.  

 

 

 

 

 





Коментарі: Залишити коментар
 
X