Слідкуйте за нами

11-12-2017

 

     В рамках Всеукраїнського тижня права бібліотека-філія №2 ЦБС для дорослих, разом з відомим в місті правознавцем Савченко О.В., підготували наступні заходи:

       6.12.2017р. -  Годину правового виховання «Є право – значить є надія»., під час якої дев`ятикласники ознайомилися з сімейним кодексом, майновими відносинами між подружжям, батьками, дітьми. Також обго-ворювали правовий статус малолітніх і неповнолітніх, допомогу органами опіки цим категоріям населення.

 


       Зустріч пройшла в ЗОШ № 18 цікаво і змістовно. Учнівською молоддю було задано багато запитань, на які вони отримали змістовні відповіді.

       7.12.2017 р. продовженням правової тематики став урок-міркування «Уроки права – уроки життя», який проведений для учнів колегіуму № 25. Олег Віталійович розповідав і пояснював  восьмикласникам Кодекс законів про працю, про трудовий договір, оплату праці молоді, пільги працівникам, що поєднують роботу з навчанням.

 


       Захід пройшов змістовно і продуктивно. Невдовзі ці молоді люди підуть у велике життя і тоді поради фахівця стануть їм у нагоді.

       Заходи організувала і провела бібліотекар юнацького відділу Подойникова О.В.. Допомогли у проведенні змістовних зустрічей завучі ЗОШ №18 та колегіуму № 25.

 


Коментарі: Залишити коментар
 
X