Слідкуйте за нами

16-11-2017
   Не кожен знає, що листопад багатий на свята любителів щось зробити власноруч: 10 листопада - день покровительки всіх рукодільниць Параскеви П’ятниці, а 16 листопада – Всесвітній День рукоділля. Всесвітній фонд ЮНЕСКО прирівняв рукоділля до культурної спадщини.
    Це рішення було продиктовано тим фактом, що з плином часу зникає безліч ремесел, які були відомі людству (на сьогоднішній день, згідно з доповіддю ЮНЕСКО, таких вже більше 200).
    У більшості наших співгромадян рукоділля асоціюється з безглуздими словами хобі та вироби. Ми ж хочемо звернути увагу на більш глибоку суть ручної роботи. Саме тому в бібліотеці-філії №6  з 5 по 10 листопада діяла виставка «Креативне рукоділля», де окрім літератури були представлені рукодільні роботи нашої колеги Галайди В.В. Ті з читачів, що прийшли на презентацію виставки, мали можливість не тільки побачити і потримати в руках вироби майстрині та поспілкуватися з нею, а й взяли участь у лотереї, призом в якій був тег в стилі міксед-медіа. Завершилася презентація чаюванням, але всі бажаючі могли ще тиждень милуватися виставкою і отримувати практичні поради від нашої колеги. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Коментарі: Залишити коментар
 
X