Слідкуйте за нами

17-10-2017

 До Дня захисника України бібліотекою – філією № 5 ЦБС для дорослих разом  з Автозаводською районною адміністрацією була проведена патріотично – історична година «Україна – це козацький дух і воїнів – синів незламна воля."

 


 

              Козаки - справжні патріоти, яким не байдужа доля держави. Козацькі фундації мають об'єднатися в єдину спільноту заради служіння Україні та українському народові. Щорічно 14 жовтня – це велике свято для нашої країни. День українського козацтва відзначається вже далеко не перший десяток років. Звичайно, навколо цих людей є досить багато спірних питань, але недооцінити роль козацтва у становленні незалежної України не можна. Саме вони стали тими, хто перші почали боротися за незалежність України і волю нашого народу. Тому не дивно, що зараз, в 21 столітті ми відзначаємо День українського козацтва.

 


 

               Розпочалося свято відеороликом «Історія Козацтва України», спеціаліст по роботі з населенням розповіла про історію виникнення козацтва, завідуюча бібліотекою звернула увагу про козацьке сьогодення. Згадали прислів’я, провели вікторину на знання історії козацтва. Закінчили історичну годину чаюванням.     

 

 

 

 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X