Слідкуйте за нами

18-09-2017
     Чарівному світу поезії була присвячена літературно-краєзнавча мандрівка «Поетичні краєвиди рідного міста», яка відбулась в читальній залі ЦМБ імені М. Горького 16 вересня.  
    Поезія… Зміст цього слова кожен з нас розуміє по-своєму: це і найважливіше культурне явище, це всеосяжна мова, що передає внутрішнє прагнення людини жити разом з іншими, це головний засіб самоствердження і дієвий важіль творчості, прогресу. Щоб наші користувачі краще познайомились з творчістю наших місцевих поетів, на захід ми запросили членів міської Спілки літераторів «Славутич»: Володимира Михайлова, Тетяну Потрясову та Аллу Лебедєву. В кожного з них своя доля і свій шлях до літератури. Про це вони розповідали, демонструючи світлини на фоні рідного міста, в колі рідних та близьких, листівки, подарунки на згадку – все те, що надихало їх на творчість та стало поштовхом до створення віршів. Читаючи свої твори вони торкались різноманітних тем: патріотизму, любові, родини – всього того, що пробуджує в наших душах почуття прекрасного. Алла Лєбедєва виконувала авторські пісні під власний акомпанемент.

 

 

 

 


     Романтичну атмосферу створювали Ангеліна Прихожа своїми музичними заставками під фортепіано, а також дві постійні користувачки Надія Гладишева та Анастасія Павловська, у виконанні яких пролунали чудові пісні. Фінальна частина вечору була музичним привітанням та подякою від гостей заходу літераторам. Присутні насолоджувались проникливими та душевними віршами поетів, спілкувалися з ними і бажали нових творчих успіхів та злетів. За відгуками глядачів літературний вечір став «відпочинком для Душі» і ще раз нагадав, що Світ Поезії  не має кінця.



Коментарі: Залишити коментар
 
X