Слідкуйте за нами

17-05-2017
Є  така місія на землі, яка цілком належить жінці – захищати вогник нового життя. Від народження дитини і до останньої хвилини власного життя серце матері сповнене турботами  тривогами і ніжністю до дитини. 
14 травня  у бібліотеці-філії №9, що знаходиться по вул. Мічуріна,73,  відбулося засідання клубу «Горлиця» до Дня матері і сім`ї: «Мамо, моя рідна і єдина, ластівка тепла і доброти».
На цій зустрічі зібрався золотий запас мудрості  знань і досвіду –   чудові матусі і бабусі – берегині домашнього тепла і затишку мікрорайону №19, користувачі бібліотеки-філії. Була душевна розмова-спогад про різні цікаві долі матерів трьох поколінь. 
Лєгарєва Євдокія Андріївна розповіла про своє нелегке, красиве і цікаве життя. 

Мати трьох дорослих дітей Таран Тетяна Іванівна поділилася секретами життєвого оптимізму. Двоє синів цієї доброї, мужньої жінки – учасники АТО.

Молода мама і педагог  Бромот Наталія Віталіївна розповіла про досвід   виховання свого сина і підростаючого покоління.

 

Для гостей прозвучали музичні вітання у виконанні учнів Малокохнівської ЗОШ І-ІІ ступенів Вешкурцевої Альони і Блащука Данііла.

Бібліотекарі підготували книжкову виставку: «Мамо, моя рідна і єдина, ластівка тепла і доброти», а також виставку сімейних світлин жінок-учасників зустрічі.

 

 

Гостей пригощали солодощами. Під час чаювання  жінки ділилися спогадами про цікаві миттєвості їхнього життя. 





Коментарі: Залишити коментар
 
X