Слідкуйте за нами

27-03-2017

 

24. 03. 2017 р. працівники відділу технічної літератури Центральної міської бібліотеки ім. М. Горького  провели для  слухачів Університету третього віку захід – інформаційний діалог «Влада - бібліотека - громада: приєднуємося до е-урядування».

 

 

Робота з впровадження е – урядування, е – послуг в бібліотеці сьогодні – це вимога часу. Але необізнаність користувачів та нестача практичних навичок є єдиною перешкодою для повноцінного користування «плодами» е – урядування.


Як в бібліотеці мешканці міста мають змогу за допомогою електронних ресурсів вирішити свої побутові справи, реалізувати свої громадянські права, освоїти самостійне використання е – послуг  працівники бібліотеки  стисло і конкретно показали  в створеній ними  електронній презентації «Громадський інформаційний центр в бібліотеці».

 

 

Як за допомогою новітніх інформаційних технологій отримати онлайн послуги, як то, наприклад: придбати е-квиток Укрзалізниці, записатися до лікаря через Інтернет, забронювати місце в маршрутному таксі – такий міні-тренінг провів бібліотекар Інтернет-центру бібліотеки.

Фахові консультації, відповіді на численні запитання отримали відвідувачі від провідних спеціалістів Центру адмінпослуг у м. Кременчуці та Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної  правової допомоги.

 

 

Голодняк Ірина Вікторівна, завідувачка інформаційного центру Центру наданння адміністративних послуг, розповіла про основні напрями його діяльності та про можливості користування електронними сервісами цієї установи.

Терещенко Світлана Олександрівна, начальник відділу правопросвітництва Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, надала інформацію про послуги, які надаються тут, та розповіла  як користуватися електронними сервісами Міністерства юстиції України.

 


Захід  показав зацікавленість присутніх поданою інформацією та їх бажання навчатися освоювати комп’ютерні технології, щоб мати більше можливостей доступу до об’єктів  е-урядування.  

Коментарі: Залишити коментар
 
X