Слідкуйте за нами

17-02-2017

Сотня історій, сотня людських життів, сотня нових зірочок на українському небосхилі, сотня героїв яка вже переросла в тисячі!

В країні встановлено особливий пам’ятний день - «День Героїв Небесної Сотні», який відзначається тепер щорічно 20-го лютого.

До цієї дати, вшановуючи пам’ять героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, відділом читальної зали створена виставка-шана «Послав я в небо свою молитву». На синьо-жовтому стязі – Молитва за Україну та захисників східних рубежів української землі із проханням, кожному небайдужому послати свою молитву в небо за наших Героїв. Акценти розставлені на реквізитах, таких як маки – це пролита кров тих, хто боровся і бореться  за свободу і європейське майбутнє України; воєнна каска з українською символікою, білі птахи – символ світлої пам’яті про загиблих і, звичайно фотокниги та журнали «Країна».

20 лютого вся Україна у глибокій скорботі низько схилить голови перед пам’яттю Героїв Небесної Сотні, духовною совістю нашої нації, що відтепер постійно споглядатимуть за нами з небес. Вони боролись за честь, правду і гідність і віддали своє життя за  велику і чеснуУкраїну. Та на превеликий жаль, Небесною Сотнею не закінчився біль і страждання України. Втрати непоправні, і від того ще сильніше болить душа кожного з нас.

 


 

Єдина Україна – іншого шляху в нас немає. Саме за це в АТО воюють сини-герої, захищаючи рідну землю від ворога, вони віддають найдорожче – своє життя.

А своєю яскраво-представленою виставкою-шаною, ми говоримо їм: «Повертайтесь живими!»,  «ДЯКУЄМО» за  мир, спокій, міцну та квітучу державу та чисте небо над головою.

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X