Слідкуйте за нами

29-10-2021
    Воронський Д.О.   Самійло Кошич - козак-легенда [Текст]: роман / Дмитро Воронський. - Харків : Клуб   Сімейного Дозвілля, 2020. - 286 с.
    Усе почалося того дня в густих самарських лісах. Юний козак вів свій танок у центрі трав’яного озера, вправляючись із   шаблею. Його зброя з неймовірною швидкістю вимальовувала в повітрі складні фігури. Уже тоді він окреслив лезом шаблі   власну долю. Ще не знаючи, що стане козаком-легендою, здобуде безліч перемог, здійснить перші морські походи проти   Кримського ханства та Османської імперії, відбудує Січ… І закохається до нестями, загубившись у власних почуттях… А   наразі сонце грало на шаблі молодого Кошича. Незабаром світ дізнається про нього як про славнозвісного Самійла Кішку.

 












   Гарріс Д.   Ожинове вино [Текст]: роман / Джоан Гарріс. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2021. - 281 с.

   Джей — відомий письменник, що втратив натхнення і життєві орієнтири. Він живе дитячими спогадами, у яких завжди   літо і старий Джо з його чарівним вином та фантастичними історіями. Коли ж Джей нарешті зважується відвідати «місце   сили» свого дитинства, то замість хати Джо знаходить лише руїну — і кілька пляшок його особливого вина, здатного   магічним чином змінювати життя. Тоді чоловік раптово вирішує покинути все і купує старий будинок у французькому   містечку Ланскне-су-Танн. Здається, тепер він нарешті здобуде втрачене натхнення, визнання та захмарні гонорари. Однак   несподівано для себе Джей опиниться перед вибором: якого життя він хоче насправді? Того, в якому немає місця казці та   мріям, але є гонорари й слава? Чи іншого, сповненого буденних радощів, простих речей і любові — солодкої, як особливе   вино старого Джо?..












   Даценко Ю.   І стало світло... [Текст]: роман / Юрій Даценко. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2021. - 332 с.
   Продовження ретродетективів про Якова Ровнєра. Проскурів, Меджибіж, Летичів, Новий Костянтинів. 1912 рік. Від часу останньої справи в Кам’янці минуло дванадцять років. І Якову Ровнєру знову випадає опинитися в епіцентрі загадкових подій. Звичайна недільна вечірня служба в сільській церкві закінчується незбагненним: смуга яскравого світла перекреслює небосхил і за кілька хвилин зникає. Повірити в «чудо Боже» чи в «австрійських шпигунів»? Списати все на примхи погоди чи таки дослухатися до старих хасидських оповідок? І як можна пов’язати моторошне світло з могилами Устима Кармелюка та напівлегендарного хасидського філософа Баал Шем Това? Так багато теорій і так мало відповідей, котрі б задовольнили допитливий розум проскурівського хірурга. Яків Ровнєр береться за чергове розслідування, в ході якого й сам може стати злочинцем.


 





   Дашвар Л.   Село не люди. Добити свідка [Текст]: роман / Люко Дашвар. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля,   2021. - 445 с.

   Чотирнадцять років тому через інтриги і жадібність сільського магната Івана Залусківського згоріла Шанівка, постраждали   селяни, та найбільше — Катерина, яка втратила всіх, кого любила. Чотирнадцять років Залусківський і Катерина не   бачилися. Поки він багатів та міцнів, дівчина поступово втрачала свій особливий дар передбачення. І так би їхні дороги   розійшлися назавжди. Якби одного дня на занедбаному шанівському обійсті школярка Стаська не знайшла... труп чоловіка.   Катерина знає, хто жертва і хто вбивця. Тепер її життю знову загрожує небезпека. Через наклеп Катерина й сама   опиняється під підозрою. Вона нікому не вірить і майже ніхто не вірить їй. А той, хто розпочав смертельне полювання на   Катерину, упевнений: порятунку їй немає. Розпочате багато років тому час довести до кінця...










   Мойєс Д.   Срібна затока [Текст]: роман / Джоджо Мойєс. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2020. - 426 с.
   У цьому тихому австралійському містечку Ліза мріяла зцілити душу. Відпустити минуле, віднайти себе. Подалі від галасу   та людей. Треба ж було з’явитися цьому самовпевненому Майкові Дормеру і порушити спокій! Англієць із манерами   джентльмена, красень, ідеальний чоловік, він хоче розбудувати з приморського містечка фешенебельний курорт. І тим   самим знищити все, що є найдорожчим для Лізи. Майк і гадки не мав, що на шляху його бізнесу стане тендітна жінка.   Вона захищатиме Срібну затоку до останнього. Та після однієї зустрічі Майк зрозуміє, що насправді йому потрібна не   затока, а серце тієї, яка заприсяглася більше ніколи не кохати…


 









   Плачинда С.П.   Міфи і легенди Давньої України[Текст]. - Київ : ФОП "Стебляк", 2020. - 299 с.

   В книзі представлений усний язичницький епос, міфи та легенди України, що старовинніші від єгипетських пірамід.


 













   Саліпа О.І.   Зламані речі [Текст]: роман / Ольга Саліпа. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2021. - 254 с.

   Регіна виросла в дитбудинку. Не потрібна нікому, зайва в цьому світі, вона пізнала чимало поневірянь. Марія — донька   заможного керівника, в якої завжди були дефіцитні та дорогі іграшки. Але на п’ятнадцятий день народження дівчини   сталося страшне: батьки загинули в автокатастрофі. Марія опиняється в дитбудинку, де знайомиться з Регіною. З’єднані   горем, сирота від народження й колишня багатійка стануть там найліпшими подругами. Обидві згодом пізнають біль зради.   Обидві вистраждають своє право на любов і спокій. Але тільки одній із них вирішувати, чи заслуговує на щастя інша...













   Стельмащук Г.Г.   Українське народне вбрання[Текст]. - [Львів] : [Література та мистецтво], [2019]. - 253 с.

   В книзі представлено шлях формування і побутування українського традиційного вбрання від найдавніших часів до   початку XX ст. Розглянуто комплекси вбрання усіх етнографічних регіонів України. Вперше подано коротку характеристику   вбрання української еліти, міщан і робітників.

















   Ферранте Е.   Брехливе життя дорослих [Текст]: роман / Елена Ферранте. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля,   2021. - 348 с.
   Джованна росла з переконанням, що в неї ідеальні батьки, які обожнюють її та одне одного. Аж раптом вона почула, як   батько порівнює її зі своєю ненависною сестрою Вітторією. Як таке може бути? Ця жінка — монстр, ганьба та ворог їхньої   родини. Тепер дівчинка прагне зустрітися з нею, аби впевнитися, що не має нічого спільного з тіткою. Це знайомство   відкриває Джованні певні сімейні таємниці і таке чуже, поки що не зрозуміле життя дорослих. Зрада, розчарування в   батьках, перше кохання, сексуальний потяг та пристрасне бажання любити — рідний Неаполь перетворюється для неї на   поле битви, місце особистих перемог і поразок. Джованна прагне віднайти правду. Але чи варто шукати її у світі дорослих,   які вчать дітей не брехати, але постійно брешуть одне одному?











   Ферранте Е.   Історія втраченої дитини [Текст]: роман : четверта книга неаполітанського циклу / Елена   Ферранте. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2021. - 475 с.

   Подруги Ліла й Елена пережили чимало. Обидві невтомно ламали стереотипи, намагаючись вирватися зі світу злиднів і   насилля. Вони кохали та втрачали, підіймалися та падали. Їх розділяли кілометри, але попри все вони трималися своєї   надзвичайної дружби. Через тривалий час Елена, засліплена коханням до Ніно, повертається до Неаполя. Вона вже   успішна й шанована письменниця. Ліла засновує комп’ютерну фірму й стає лідеркою кварталу, посунувши могутніх братів   Солар. Шляхи давніх подруг знову переплітаються. Ліла й Елена стають близькими як ніколи. Однак страшна подія змінить   усе.










1. Верба Ю.А. Одесская сага [Текст]: [роман]. Кн.2 : Ноев ковчег / Юлия Верба. - Харьков : Фолио, 2020. - 407 с.
2. Верба Ю.А. Одесская сага [Текст]: [роман]. Кн.3 : Нэцах / Юлия Верба . - Харьков : Фолио, 2020. - 406 с.
3. Верба Ю.А. Одесская сага [Текст]: [роман]. Кн.4 : Троеточие... / Юлия Верба . - Харьков : Фолио, 2021. - 408 с.
4. Волкова Н.І. Відлуння Срібного століття[Текст] : переклади / Ніла Волкова. - Кременчук : NOVABOOK, 2021. - 108 c.
5. Геррітсен, Т. Асистент [Текст]: роман / Тесс Геррітсен. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2020. - 366 с.
6. Геррітсен Т. Хірург [Текст]: роман / Тесс Геррітсен. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2020. - 350 с.
7. Голодомор 1932-1933 років - геноцид української нації [Текст]: навч. посіб. для вчителів / [авт. кол. Д.Білий та ін.]. - Київ : Видавництво Марка Мельника, 2021. - 333 с.
8. Єналь В.М. Легенди Суеми. Не всі шляхи ведуть до храму[Текст] : [роман-фентезі] / Варвара Єналь. - Київ : Брайт Букс, 2019. - 291 с.
9. Лобусова И.И. Кумите [Текст]: [роман] / Ирина Лобусова. - Харьков : Фолио, 2021. - 413 с.
10. Матвієнко В.П. Без'ядерний меморандум [Текст] / Володимир Матвієнко. - Київ : Наукова думка, 2021. - 74 с.
11. Матвієнко В.П. З погляду на світ [Текст] / Володимир Матвієнко. - Київ : Наукова думка, 2020. – 78 с.
12. Міфи про Голодомор[Текст]. - Дрогобич : Коло, 2020. - 67 с.
13. Михаэлидес А. Девы [Текст]: [роман] / Алекс Михаэлидес. - Київ : [Форс Україна], 2021. - 348 с.
14. Омер М.  Внутри убийцы [Текст]: [роман] / Майк Омер. - Київ : [Форс Україна], 2021. - 409 с.
15. Санд І.  Компас емоцій. Як зрозуміти свої почуття [Текст] / Ілсе Санд . - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2019. - 160 с.
16. Сатья Дас. Мужской клуб без соплей.Книга, которую мудрые жены дарят мужьям [Текст] / Сатья Дас . - Київ : Форс Україна, 2020. - 256 с.
18. Трофименко Т.Г. Психосоматика.Как лечить болезни, которых нет [Текст] / Татьяна Трофименко . - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2020. - 301с

Коментарі: Залишити коментар
 
X