Слідкуйте за нами

09-06-2021
     Зустрічаємо літо! У бібліотеці філії № 9 нові надходження. 
 
     Багмуцкая Е. Давай не будем уходить [Текст]: роман / Евгения  Багмуцкая . - Харьков: Клуб семейного   досуга.   2021. -300 с. 
     Мама ніколи мене не любила. Я не знала материнської  ніжності, піклування, не відчувала підтримки – замість цього   докори,   голод та бездушність. Вона кинула нас з батьком на мій сімнадцятий день народження. Але доля була до мене   прихильною:   втративши матір, я  знайшла подругу. Тіна стала мені   близькою людиною. Все було б добре як би не  Олег, чоловік Тіни. Як   би  я тільки знала, що скоро втрачу найближчу людину….
 
     







     Винк Т. Мое второе Я [Текст] : роман /Таня Винк . - Харьков: Клуб Семейного Досуга 2021. - 285 с.

     Микита та Зоя росли разом. У них був  таємний острів. І здавалось, що ця дружба назавжди. Але доросле життя   розвіяло   дитячі ілюзії. І ось Микита адвокат, має дружину Ірину. Зоя теж вийшла заміж. У них з Олександром доросла   донька, красивий   дім та взаєморозуміння. Але все руйнується, коли  в будинок Зої  вдираються грабіжники. Зоя   дізнається, що діяли вони за   наводкою  коханки Олександра. Жінка повертається  до рідного краю, де зустрічає Микиту.   Вони згадують, що багато років   назад написали  на папері, яким   буде їхнє майбутнє. Прочитавши послання  із   минулого Зойка і Микита розуміють: все   склалось не так…
 
 







   Щеглова Л. Мрія метелика [Текст]: роман /Лія Щеглова. - Харків: Клуб Сімейного Дозвілля. - 2019. - 253 с.
     Він з’явився в її житті раптово. Дорослий, досвідчений та загадковий. І за  майже два роки їхніх бурхливих стосунків вона   нічого про нього не дізналася. А потім він зник… Забравши з собою її душу… Сенсу життя більше не було. А потім – випадкова   зустріч з Сергієм. Одруження, сімейне життя з чоловіком. Якого вона ніколи не кохала і не цінувала. Доки він  не зник…Здається,   усе повторюється…
         Але крила метелика не можуть згоріти двічі. І справжнє кохання трапляється лише одного разу. На все життя.
 
 








   Ренар М. Таинственные превращения [Текст]: роман / Морис Ренар. - Харьков: Клуб Семейного Досуга . - 2019. -   318 с.
     Тієї ночі на вулиці він раптом почув голос: «Дозвольте прикурити». Ця стандартна фраза означає лише одне – зараз його   кишені обчистять.  І може так статися, якщо грабіжник буде у хорошому гуморі, йому збережуть життя. Але побачивши обличчя   жертви грабіжник помчав геть. Це обличчя Він упізнав.
     Тільки далеко втекти вже не вдасться.
 
     







     Хьюм Ф. Зеленая мумия [Текст]: роман / Фергюст Хьюм. – Харьков: Клуб Семейного  Досуга. – 2019. – 318 с.
     Маленьке англійське селище раптом виявилось у центрі великої історії. Місцевий  єгиптолог дуже бажав отримати   легендарний  артефакт – унікальну перуанську  мумію у зеленому саркофазі. Купити реліквію повинен асистент вченого, якого   той відправив на Мальту. Але відкривши ящик, професор знаходить в ньому труп свого помічника. Поліція розводить руками. І за   справу беруться відразу декілька  «приватних детективів». Серед яких і спадкоємиць інкського правителя. Хто перший відкриє   таємницю зеленої мумії?
                  
                  
 

Коментарі: Залишити коментар
 
X