Слідкуйте за нами

11-05-2021
Бюлетень «Нові надходження» за квітень 2021 року

    Бернс А.   Молочник [Текст] : [роман] / Анна Бернс. - Київ : [Форс Україна], 2020. - 413 с.
    Головна героїня - вісімнадцятирічна дівчина, яка жила в 70-ті роки минулого століття в Ірландії. Жителі містечка   завжди бачать її з книжкою в руках. Одного разу дівчина помічає, що її переслідує вдвічі старший чоловік - Молочник.   Інші теж це бачать. Чи захистять вони дівчину? У книзі немає прямої мови або якоїсь послідовності, на сторінках читач   знайде потік свідомості дівчини, її страхи та почуття, спогади і мрії. А ще багато чуток - люди бувають такими   жорстокими в своїй брехні.














     Гнатко Д.   Лора. Історія одного божевілля [Текcт] : роман / Дарина Гнатко. - Харків : Клуб Сімейного   Дозвілля, 2021. - 332 с.
    Дореволюційний Кременчук бентежать події, що відбуваються в родині заможного заводчика й фабриканта Войтовича.   Від  рук дружини гине пан Владислав Войтович, а потім божеволіє його єдина донька й спадкоємиця. Щось дивне й   незрозуміле коїться з молодою панною Ларисою, котру всі кличуть Лорою. Спочатку ці видіння із померлим батьком. А   потім — згубне, заборонене, але таке жадане кохання до Олександра, нареченого власної кузини. Здавалося, це почуття   гамує Лорине божевілля. Заради нього вона ладна була на все. Навіть… убити кузину? Ні, цього не може бути… Лору   звинувачують у вбивстві, якого вона не хоче визнавати. Тепер тільки одна людина може врятувати її від падіння у   прірву  остаточного божевілля. Та чи врятує?










     Грегорі Ф.   Ще одна з роду Болейн [Текст] : роман / Філіппа Грегорі. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля,   2021. - 637 с.
     Вона не обирала свій шлях. Родина підштовхнула її стати коханкою короля Генріха VIII, сподіваючись на народження   байстрюка-наступника. Тоді Марія Болейн принесла в жертву своє тіло, та не душу. Цей союз мав зміцнити вплив і   становище спраглих влади Болейнів. Проте Марія не єдина представниця роду. Рідна сестра Анна починає плести проти   неї інтриги, жадаючи звернути увагу короля на себе. Дві сестри зійдуться в герці. Хто з них здобуде корону, а хто так і   залишиться навіки просто ще однією з роду Болейн?











    
    Загг З.   Дівчина Онлайн [Текст] : [роман] / Зої Загг. - Львів : Видавництво Старого Лева, 2020. - 421 с.
    Життя підлітків не таке легке, як видається. У них свої переживання, пов’язані із навчанням, стосунками з друзями, першим коханням. Як часто цим усім вони діляться в Інтернеті? Героїня роману «Дівчина онлайн» - американська тінейджерка Пенні, яка веде свій блог під ніком «Дівчина Онлайн». Саме під цим ім’ям вона розкривається перед віртуальними читачами: ділиться проблемами, питає порад. А одного разу на Різдво із сім’єю вирушає до Нью Йорку. Де і знаходить перше кохання…
А основна ідея книги проста: справжнє життя йде за межами Інтернету. І будь-які проблеми, малі чи великі, вирішуються оффлайн.







 
   
     Кокотюха А.А.   Вигнанець і грішниця [Текст] : [роман] / Андрій Кокотюха. - Харків : Вават, 2020. - 300 с.
     Рання осінь 1916 року. Чернігів. Два роки триває Велика війна, губернське місто входить до прифронтової зони.   Центральна влада слабка, на місцях – дрібна спекуляція, на військових замовленнях наживаються шахраї, кримінал   майже не ховається. У цьому хаосі колишній сищик Платон Чечель почуває себе, мов риба у воді. Офіційно вчорашній   вигнанець перебуває на військовій службі. Насправді виконує таємні доручення, викриває спекулянтів у тилу. Тому   приватне прохання владнати справу і передати викуп шантажисту, Чечель приймає як відпустку. Жертва шантажу –   Юлія, донька місцевої поміщиці. Дівчину називають грішницею, бо з юних літ пустилася берега й завела погані   знайомства. Тепер убито її коханця. І шантажисти мають докази, що вбивця – Юлія. Дівчина ж заперечує це. Вона   настільки шокована, що в один момент вирішила розкаятися та піти в монастир. Платон навіть уявити не міг, що ця   проста історія виявиться тугим клубком, у якому заплутані злодії, військові, наймані вбивці, фатальні жінки і навіть   юнаки з українського політичного підпілля. Вкотре Чечель ризикуватиме життям, але вперше ставки в грі, яку він   почав, будуть значно вищими за життя… Читайте "Вигнанець і грішниця” – четвертий роман Андрія Кокотюхи про   пригоди  Патона Чечеля в стилі "ретро-нуар”!






       Талан С.О.  Сафарі на щастя [Текст] : роман / Світлана Талан. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2021.    - 299 с.
      Одним кохання дарує цілий світ. А іншим — біль нерозділених почуттів. Красунчик на все село Ростислав не звертав   уваги на закохану по вуха Марусину. Він погрався з її почуттями, сказав: «Чекай на мене», — і повернуся з іншою,   вродливою успішною моделлю. Мовляв, дивись, хто вона і хто ти. Принижена зрадою Марусина їде в Данію на заробітки,   щоб стати успішною жінкою та повернути Ростислава. Зціпивши зуби, дівчина досягає неймовірного: стає моделлю та   жаданою жінкою. Тепер уже Ростислав готовий покинути заради Марусини дружину. Але дівчина не хоче вертатися в   минуле. За крок до омріяного щастя вона вдруге за життя опиниться на краю прірви. Та цього разу не для того, щоб   впасти. А щоб злетіти.










      Фіалко Н.І.   Колискова для Софії [Текст] : роман / Ніна Фіалко. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля,          2021.  - 396 с.
      Діана, Тамара і Наталя, вирвавшись із провінції, приїжджають до Києва. Для кожної це шанс вибороти щасливе   життя  без поневірянь і скрути. Знайомство із солідним агентом клініки сурогатного материнства Жорою обіцяє світлі   перспективи і майбутнє мрії. Наталя закохується в Жору, не підозрюючи про справжні наміри чоловіка. Тамара виношує   дітей для українських родин, поки її мати не долучається до такого «легкого» заробітку. А Діана стає сурогатною матір’ю   для пари американців. Народивши, вона допомагає транспортувати двійнят Андре і Софі на інший континент, проте її   кидають у чужому аеропорту без грошей і документів. Діана мусить боротися за виживання й повернути те найдорожче,   чим хотіла легковажно заплатити за фальшиве щастя, — своїх дітей…











     Ферранте Е.   Історія втечі та повернення [Текст] : роман : третя книга неаполітанського циклу / Елена   Ферранте. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2021. - 445 с.
     Світ змінюється — той, що довкола, і твій власний. Колись Ліла на заздрість усім зіграла пишне весілля й оселилася в   розкішній квартирі. Тепер вона з сином мешкає в злиденній новобудові і працює на ковбасній фабриці. Колись Елена   кинула виклик суспільству й поїхала геть з Неаполя. Тепер вона — успішна письменниця, готується вийти заміж за   професора з поважної родини. Дві молоді жінки, подруги дитинства, урешті опинилися у різних світах. Вони не   бачитимуться роками, живучи тільки спогадами та короткими телефонними розмовами. Але відстань і час не здатні   зруйнувати їхню близькість.












1.  Барбери М.   Лакомство [Текст] : [роман] / Мюриель Барбери. - Санкт-Петербург : Азбука, Азбука-Аттикус, [2020]. - 186 с.
2.  Бо кохаю... [Текст] : [збірка оповідань] / упоряд А.Пахомова. - Київ : Видавництво Марка Мельника, 2021. - 97 с.
3.  Бурден Ф.   Обещание океана [Текст] : [роман] / Франсуаза Бурден. - Київ : Inspiria : [Форс Україна], 2020. - 318 с.
4.  Кокотюха А.А.  Называй меня Мэри [Текст] : роман / Андрей Кокотюха. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2021. - 347 с.
5.  Лавкрафт Г.Ф.   Зов Ктулху [Текст]: [повести, рассказы, сонеты] / Говард Филлипс Лавкрафт. - Москва : Иностранка, [2021]. - 633 с.
6.  Литвинова А.В.   Улыбка смерти на устах [Текст]: [роман] / Анна и Сергей Литвиновы. - [Москва] : [Эксмо], [2020]. - 347 с.
7.  Майдуков С.Г.   Жестокая справедливость [Текст] : роман / Сергей Майдуков. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2021. - 252 с.
8.  Норт А.   Шепот за окном [Текст] : [роман] / Алекс Норт. - Київ : [Форс Україна], 2020. - 476 с.
9.  Рибка А.   І кращого в житті немає [Текст] : збірка віршів / Артем Рибка. - Кременчук : [Піраміда], 2020. - 47 с.
10. Ронина Е.Н.   За зашторенными окнами [Текст] : [роман] / Елена Ронина. - [Москва] : [Эксмо], [2020]. - 315 с.
11. Свободина В.Д.   Строптивая помощница для титана [Текст] : роман / Виктория Свободина. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2021. - 332 с.
12. Сеттерфилд Д.   Беллмен и Блэк, или Незнакомец в черном [Текст] : [роман] / Диана Сеттерфилд. - Санкт-Петербург : Азбука, Азбука-Аттикус, [2020]. - 379 с.
13.  Соболева Л.П.   Портфолио в багровых тонах [Текст] : [роман] / Лариса Соболева. - [Москва] : АСТ, [2020]. - 351 с.
14. Сопільняк В.Ю.   У режимі NATURAL [Текст] : поезія / Вікторія Сопільняк. - Кременчук : NOVABOOK, 2021. - 63 c.
15. Уайт К.   Ночь, когда огни погасли [Текст] : [роман] / Карен Уайт. - Київ : [Форс Україна], 2021. - 540 с.
16. Флинн Г.   Темные тайны [Текст] : [роман] / Гиллиан Флинн. - Санкт-Петербург : Азбука, Азбука-Аттикус, [2021]. - 381 с.
17. Шевченко Т.Г.   Дитячий Кобзар [Текст]. – Львів: Видавництво Старого Лева, 2020. - 59 с.
18. Яхина Г.Ш.   Зулейха открывает глаза [Текст] : [роман] / Гузель Яхина. - Київ : [Форс Україна], 2020. - 507 с.




Коментарі: Залишити коментар
 
X