Слідкуйте за нами

15-04-2016

 

І тур обласного конкурсу на кращу пізнавально-патріотичну віртуальну екскурсію (мандрівку) рідним краєм серед молодих користувачів області «Полтавським краєм – на вітрилах часу»

Визначення переможців І (міського) туру обласного конкурсу на кращу пізнавально-патріотичну віртуальну екскурсію (мандрівку) рідним краєм серед молодих користувачів області «Полтавським краєм – на вітрилах часу»

Визначити переможцями І (міського) туру обласного конкурсу на кращу пізнавально-патріотичну віртуальну екскурсію (мандрівку) рідним краєм серед молодих користувачів області «Полтавським краєм – на вітрилах часу»:

Згідно з набраною кількістю балів, визнаючи творчий підхід до виконання та оригінальність авторського задуму, враховуючи краєзнавчу значущість та історичну достовірність,  І-ше  місце розділити між бібліотекою-філією №5 за відеороботу «Моя мала Батьківщина» (Автор – Пащенко А. О.) та бібліотекою-філією №9 за відеороботу «Школа – колиска роду» (Автор – Булавін А.С.).

ІІІ-тє місце надати відділу технічної літератури ЦМБ ім. М.Горького за відеороботу «Край, де живуть лелеки» (автор – Корольова Н.Ю.).

  Спеціальним призом за оригінальність авторського задуму та високий технічний рівень виконання нагородити відділ абонементу ЦМБ ім. М.Горького за відеороботу «Люблю тебе, мій рідний краю, чудове місто на Дніпрі»  (автор – Остапенко А.М.).

 

Направити для участі у другому (обласному) турі конкурсу відеороботу бібліотеки-філії №5 «Моя мала Батьківщина» (Автор – Пащенко А. О.) та  відеороботу «Школа – колиска роду» (Автор – Булавін А.С.) бібліотеки-філії №9.












 


Коментарі: Залишити коментар
 
X