Слідкуйте за нами

15-11-2021
     15 листопада виповнюється 40 років Володимиру Кузнєцову -  письменнику, музиканту, інженеру, редактору, гейм-  дизайнеру та цікавому співрозмовнику. 
     Кузнєцов відомий українському читачеві найперше як автор, що працює у жанрах жахів та фентезі. А ще він автор книги   "Заколот. Невимовні культи.”, що вийшла у "Видавництві Жупанського”, і яку у лютому 2020-го  автор презентував у відділі   абонемента філії № 2 Кременчуцької міської публічної бібліотеки. 
     Автор зразу попереджає, що книга незвично написана та непроста для читання. Роман створений на перетині наукової   фантастики, космічної опери та лавкрафтіанського горору. Книги-головоломки, яку кожен читач може складати як йому   заманеться.
      Життєве кредо В. Кузнєцова: "Дія краща за бездіяльність. Якщо можеш щось робити – роби. Не витрачай ані часу, ані   можливостей. Вже наступної миті їх може в тебе не бути”. 
     Проживаючи на Сході України, Володимир починав друкуватися у російських видавництвах, хоча української мови ніколи   не цурався, знав (бабуся жила на півночі Луганської, де в селах переважна більшість є україномовними). Але поступово після   2014 року виникло розуміння, а головне, сприйняття себе, як україномовного письменника.
     Кожна людина для Володимира – це перш за все особистості, з якими йому хочеться (або не хочеться) взаємодіяти. Від   тієї  взаємодії виникає певний взаємообмін: емоціями, досвідом, враженнями, сенсами. Він збагачує  і це рух обох напрямках.   Тому вважає, що його надихає кожна людина, з якою він спілкується. 
     Володимир не уявляє своє життя без музики, і дуже різної. Любить читати, цікавиться електронними іграми та коміксами.
Бажаємо Володимиру Кузнєцову здоров'я, цікавих нових задумів та звершень!
     А  роман  "Заколот. Невимовні культи” чекає свого читача у відділі  абонемента філії № 2.

Коментарі: Залишити коментар
 
X