Слідкуйте за нами

20-12-2021
      В цьому році виповнилось 315 років від дня народження людини, відомої на весь світ — Бенджаміна Франкліна, одного із засновників США, політичного діяча, дипломата, вченого, життя якого, судячи з його біографії та досягнень, - це історія успіху, яку кожен може адаптувати для себе. Оскільки ця людина більше 300 років тому жила за правилами, актуальність яких підтверджується сучасними людьми. 
     Так, видатний американець склав собі список з 13 якостей, кожну з яких тренував щотижня, щоразу до неї повертаючись, щойно у цьому виникала потреба. Наприклад, він дав собі слово їсти не переїдаючи, більше слухати – менше говорити, тримати всі свої речі в порядку, бути ощадливим, трудолюбивим, щирим.
     Виходець з бідної родини, в якій було 17 дітей, Бенджамін Франклін досяг такого успіху у стількох сферах, який наразі видається чимось надзвичайним.
     Сектор документів іноземними мовами підготував для вас мультимедійну презентацію «Політик і вчений», де пропонує познайомитися  ближче з цією надзвичайно талановитою та видатною людиною, а також з його творами мовою оригіналу, що допоможуть вам практикувати свою англійську мову та виділити ті правила життя, які допоможуть вам стати успішною людиною.
                                                        

Коментарі: Залишити коментар
 
X