Слідкуйте за нами

27-09-2021
  27 вересня – Всесвітній день туризму. Він був заснований Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристичної організації в 1979 році в іспанському місті Торремоліно. 
Це свято кожного, хто хоч раз відчув себе мандрівником, вибравшись зі щоденної буденної метушні на берег річки, в ліс, в поле або в інші місця, якими так багата наша земля.  Якщо ви бажаєте подорожувати Європою, то завітайте до нашого відділу, де на вас чекають цікаві та пізнавальні книги про туристичні місця  різних європейських країн .
  Книга Мальської М.П. «Туристичне краєзнавство. Європа» розповідає про геграфічне положення та історію європейських країн, відкриває для туриста популярні  маршрути, на яких можна познайомитись з цікавими архітектурними та природними пам’ятками  континенту.
 «Відкрий для себе Європу!» -  книга, яка розповість  вам про різні мови європейців, про клімат, природу європейських країн  та історію створення Європейського Союзу.
  Польща – це велика країна розташована в центрі Європи над Віслою, Одером та Балтійським морем. Вона приваблива для туристів багатством природи, історичними пам»’ятками та гостинністю. Перед тим як відвідати її пропонуємо прочитати книгу «»Польща. Найвідоміші туристичні місця».
Для тих, хто має намір побувати в країнах Європи не тільки як турист, але й як людина, що хоче поправити своє здоров’я, пропонуємо книгу «Медицинский туризм в Латвии. Каталог». Ця книга відкриє для вас перспективи ефективного та якісного лікування в різних курортних куточках Латвії   
  Чекаємо на вас у нашій бібліотеці!

 



Коментарі: Залишити коментар
 
X