Слідкуйте за нами

05-03-2019






Методичні рекомендації євроклубам [Текст]/ Представництво Європейського Союзу в Україні. – [Київ : ТОВ "Август Трейд” , 2015]. – 70 с. 


Перші євроклуби виникли в Португалії, звідки поширились в країнах Європи та в світі. За цей час, що минув від його заснування, євроклубівський рух став потужним інструментом проєвропейського виховання молоді. 
Даний збірник містить нетільки базову інформацію про діяльність євроклубів, а також  містить приклади успішно реалізованих ними ініціатив.  
















А як у них? Світові парламентські практики [Текст] /[Н. Бабинська, А.Костянтинівська, О.Рибій та ін.; упоряд. О.Неберикут.- Київ : ФОП П’ятаков Ю.О., 2016]. – 79 с. 


У виданні, яке пропонує громадянська мережа ОПОРА, пропонується подорож парламентами  світу. 
В книзі автори зібрали парламентські практики з різних куточків планети. 
Вони дозволять вам дослідити, як голосують члени парламенту, як звітують, як обираються, як спілкуються з виборцями, а також багато іншої цікавої інформації. 














Дильонгова, Г. 
Історія Польщі 1795-1990 [Текст] / Ганна Дильонгова;  пер. з пол. М. Кірсенка.- Київ : ВД "Києво-Могилянська академія” , 207. – 237 с. 


Видання має на меті показати історію країни і суспільства впродовж двох важких і складних сторіч, від втрати незалежності наприкінці XVІІІ ст. до її здобуття 1989 року.
В книзі зосереджено  увагу на таких важливих для Польщі етапах:
XIX сторіччя, міжвоєнна доба, Друга світова війна, Народна Польща. 
Зацікавить як науковців, так і широкий загал читачів.












Коментарі: Залишити коментар
 
X