Слідкуйте за нами

13-06-2018
    В останні роки, ми все частіше стикаємося з терміном «безпечне місто».
   Міжнародна організація IREX  запрошує до участі в конкурсі з написання проектів «Безпечне місто», які стосуються  співпраці поліції та громади з питань підвищення рівня безпеки у  містах.
   IREX - це міжнародна неприбуткова організація, яка впроваджує лідерські та інноваційні програми, націлені на покращення якості освіти, зміцнення незалежних ЗМІ та підтримку розвитку громадянського суспільства. Організація заснована 1968 року, її діяльність охоплює понад 50 країн світу.
    До участі в цьому проекті долучилися Патрульна  поліція Кременчука,  ГО «Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» та  Кременчуцька міська централізована бібліотечна система для дорослих».

 

 


 


    Результатом цього проекту стане створення інтерактивної карти, на якій будуть відображені небезпечні  перехрестя нашого міста, неосвітлені вулиці та провулки, зупинки та ін..

 

 


     Працівники відділу технічної літератури Кременчуцької міської центральної бібліотеки уже розпочали роботу над проектом – провели перше опитування.
     Під час проведення заходу для учнів ВПУ №7 працівники відділу розповіли їм  про проект і запросили  до  створення такої карти.
     На імпровізованій карті «Безпечне місто» учні   вказували  небезпечні, на їхню думку, місця нашого міста. 
     Отже, робота над проектом розпочалася.



Коментарі: Залишити коментар
 
X