Слідкуйте за нами

21-05-2018

«Працюємо та відпочиваємо по-європейськи».  Такий імпровізований квест організували та провели   бібліотекарі  у Пункті європейської інформації.

 

Для участі у квесті було  створено  дві команди – команда квітникарів та малярів.  Команда квітникарів, яку представляли учні ЗОШ №28, висаджували квіти, кущі декоративних рослин в імпровізованому європейському куточку біля бібліотеки по вул.. Європейській,  а студенти ВПУ №7 проявляли тут  свою фантазію, оригінально  фарбуючи лаву та велостоянку.

 

 

 

 

Коли діти виконали свою роботу, далі їм запропонували відпочити і прийняти участь в  ігровій частині імпровізованого квесту.

На деревах були прикріплені  паперові жовті  зірочки, під якими знаходилися відповіді на запитання, які стосувалися Європейського Союзу.  Правильні відповіді учні повинні були прикріпити до дерева, прикрашеного яскравими кульками. 

Активно приймали учні участь у бліц-конкурсі  «Цікаве про Європу».

 

Ось так своєю працею   діти  показали, що підтримують добрі справи та завжди готові допомагати в тому, щоб наше місто було по-європейськи гарним та сучасним. 

Коментарі: Залишити коментар
 
X