Слідкуйте за нами

11-05-2018
    «Ногами людина повинна стояти на землі своєї батьківщини, але очі її нехай бачать увесь світ…» (Джордж  Сантаяна, американський  філософ  і  письменник іспанського походження).

 

 


    Сьогодні ми бачимо як прагне світ до зближення. Але беззаперечними залишаються національні, історичні та культурні традиції  будь-якого народу.
    «Англієць, обурений діями свого конкурента, шле йому листа: «Шановний сер, Ви шахрай», без «Шановного сера» він не в змозі почати  лист…».
   Вихована людина завжди намагається дотримуватися правил ввічливості, особливо ж при спілкуванні з іноземцями – вдома це чи в гостях. Але для цього треба знати ці правила.

 

 


    «Діловий етикет країн Європи» - тема заходу, який пройшов у Пункті європейської інформації.
    Бібліотекар  ознайомила  присутніх  з правилами  етикету, які становлять основу національних традицій країн ЄС.
    Учні переглянули цікаву відеопрезентацію «Діловий етикет країн Європи», прийняли активну участь у вікторині «Світ традицій і звичок європейців».
   Дуже захоплюючою була  інтелектуальна гра для футбольних фанів «Що ти знаєш про відомі європейські футбольні клуби», тим паче, що Київ прийматиме в кінці травня  учасників найвідоміших європейських клубів у фіналі Ліги чемпіонів.



Коментарі: Залишити коментар
 
X