Слідкуйте за нами

27-04-2018
    Сьогодні для української молоді відкривається все більше можливостей та горизонтів, які ще недавно були практично недоступними: навчання в країнах  Європи, участь  в різних проектах молодіжної мобільності. 

 

 


     Саме ці питання обговорювалися під час  круглого столу, який  для учнівської молоді провели  в  Пункті європейської інформації  бібліотекарі  разом    з представниками громадського об’єднання "Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб».
    Про програму ЄС «Еразмус +»,  можливості участі молоді в волонтерських програмах Європейської волонтерської служби розповіла менеджерка  ГО "Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» Альона Глазкова.

 

 

 

 


     Чи мають учні потребу в отриманні  інформації  про Європейський Союз, участі в різноманітних  програмах, які діють під егідою ЄС та можливості для навчання в будь-якій країні Європи  – тема експрес-опитування, яке провели бібліотекарі.  Наостанок учні  переглянули відеопрезентацію «Навчайся в Європі» та отримали інформацію про послуги, які надаються   в Пункті європейської інформації. 



Коментарі: Залишити коментар
 
X