Слідкуйте за нами

24-05-2017

Щороку, в третю суботу травня, ми святкуємо День Європи.


 

Кременчуцька централізована бібліотечна система для дорослих долучилася до загальноміських заходів. І хоча погода цього року  не особливо сприяла активному святкуванню, однак містяни, які завітали на свято, організоване бібліотекою під назвою «Європейська мозаїка» біля читальної зали Центральної міської бібліотеки ім. М. Горького, не звертаючи  уваги на погодні негаразди, приймали участь у різноманітних конкурсах, вікторинах з нагоди Дня Європи.

 

 

 

Скільки позитивних емоцій викликала фотосесія «Фантазії з капелюхом по-європейськи», а  участь у фотоаукціоні «Європейські куточки Кременчука» - підтвердження того, як мешканці Кременчука знають своє місто і щиро хочуть бачити його гарним, комфортним для життя  європейським містом.

 

 

 

Для молоді бібліотекарі підготували цікаву інтелектуальну гру «Мандрівка Європою» та розіграли лото «Євроерудит».

 

 

 

У своєрідній Інтерактивній зоні Пункту європейської інформації кременчужанам  надавали інформацію щодо можливостей навчання та працевлаштування в країнах ЄС.

 

 

 

Але найбільше вражень  отримали чарівні кременчужанки, що прийняли участь у майстер-класі з претіння європейської коси, який провели учениці Кременчуцького професійного ліцею ім. А.С. Макаренка!

 

 

Молоді перукарі  показали  свою майстерність, демонструючи різні види плетіння коси, тому черга  до них не закінчувалася, бо вони дійсно створювали неповторні зачіски, які ще більше підкреслювали жіночу красу та неповторність.

 

 

 

 

Ми всі бачимо життя по-різному. Але саме наші   знання,  враження, погляди  на європейські цінності  творять єдину європейську  мозаїку.   

 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X