Слідкуйте за нами

21-04-2017

Мета та тематика конкурсу – промоція європейської культури в Україні.

Умови участі

·                     Конкурс призначений для фотографів-аматорів та фотографів-професіоналів, що є громадянами України.

·                     У Конкурсі можуть брати участь лише ті роботи, які не були раніше опубліковані та не брали участі у жодному іншому конкурсі. Учасник Конкурсу несе повну відповідальність за можливі правові погрішності роботи, заявленої до Конкурсу.

Правила подання заявок на конкурс

·                     Заявка на участь у Конкурсі здійснюється шляхом надсилання фотографії на електронну адресу: europeday@euam-ukraine.euобов’язково у форматі JPG розміром не менше 5000 пікселів по довгій стороні (фотографії не можуть бути штучно збільшені у комп’ютері за допомогою інтерполяції).

·                     Кожен учасник може надіслати не більше п’яти фотографій.

·                     У заявці мають бути зазначені імя та прізвище автора, та короткий опис фотографії.

·                     Організатор залишає за собою право до дискваліфікації робіт, які не відповідатимуть вищезазначеним вимогам.

·                     Останній термін подання фотографій завершується 25 квітня 2017 р. (23:00 CET).

·                     Фотографії, надіслані після закінчення терміну надсилання фотографій, про який йдеться у п. 5, не братимуть участі у Конкурсі.

·                     Учасник, надсилаючи роботу підтверджує, що ця робота є оригіналом і не порушує авторських прав та/або майнових прав третіх осіб, правових положень, не є плагіатом і не містить жодних обставин, які могли б призвести до відповідальності Організаторів Конкурсу перед третіми особами щодо видання та поширення фотографій. У випадку пред’явлення претензій від третьої сторони щодо Організаторів Конкурсу, які виникають в результаті порушення викладених вище прав, особа, що надсилає роботу, як виключно відповідальна за неї, компенсує Організаторам витрати, понесені у звязку з висловленими до нього претензіями, звільняючи Організаторів від будь-яких зобовязань, що випливають з даної ситуації.

Організатори передбачають призи для авторів 15 вибраних фотографій у вигляді організації виставки вибраних фотографій на Софійській площі м. Києва 14 травня 2017 р.

Для авторів 3 найкращих фотографій передбачаються подарунки від Організаторів.

Використання робіт: З моменту відправки автори фотографій надають дозвіл Організаторам їх публікувати, друкувати та використовувати під час фотовиставки.

Детальніше тут.http://www.euam-kraine.eu/ua/public_information/eudays-ua

Джерело: Консультативна Місія Європейського Союзу.

Коментарі: Залишити коментар
 
X