Слідкуйте за нами

21-09-2016

 

21.09. 2016 р.  бібліотекарі відділу літератури іноземними мовами  ЦМБ ім. М. Горького провели День спеціаліста для вчителів англійської мови міста Кременчука і  Кременчуцького району, на якому представили нові книги та періодичні видання та надали інформацію про послуги, які вони можуть отримати у відділі.

 


Потім педагогів запросили до відділу технічної літератури, в якому функціонує Пункт європейської інформації, який працює згідно з  проектом «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в Пункті європейської інформації» за підтримки програми Європейського Союзу «Еразмус+».

 


Координатор проекту Шевченко Алла Миколаївна  надала інформацію  про  можливості доступу до інформаційних ресурсів та електронних баз даних щодо діяльності інституцій ЄС,  про європейські програми та проекти,  ознайомила з  архівами сайтів з працевлаштування та навчання в країнах ЄС.  

Зацікалися вчителі і представленою у Пункті європейської інформації фотовиставкою «Парад країн Євросоюзу», яку активно фотографували.

 

 


Переглянувши   мультимедійну презентацію «Подорож Європою: столиці країн ЄС» та електронну презентацію «Короткі відомості про ЄС»,  вони попросили записати їх на  надані ними  електронні носії.

 


Присутні подякували працівникам бібліотеки  та  висловили побажання подальшої співпраці. 

Коментарі: Залишити коментар
 
X