Слідкуйте за нами

02-08-2022
      Арт-терапія є одним з найбільш м'яких і безпечних видів психотерапії, який дозволяє проникнути у внутрішній світ дитини та допомогти їй відновити свій емоційний стан.   
       У сьогоднішній неспокійній реальності такі заняття є вкрай необхідними  для малечі.   
       1 серпня у філії № 5 КЗК  КМПБ  у рамках проєкту «Спільно.Точки зустрічі» для малечі проведенеарт-терапевтичне заняття «Веселка сміливості».    
       Діти розповіли психологові Ользі Літвіновій про свої страхи, обговорили, що допомагає їм відчувати свою сміливість.   
       Психолог навчила дітей долати відчуття страху та пояснила, які допоміжні засоби для цього потрібні. Виявилося, що майже в кожного є свій «помагайко», який допомагає в подоланні страху, у когось це - улюблена іграшка, у когось - домашній улюбленець.  
       Рухлива гра внесла пожвавлення у процес заняття. Після руханки малеча малювала символічну «веселку сміливості» та на пам’ять про заняття кожен зробив  свій "талісман сміливості».     
       Через малюнок, гру, спілкування у процесі арт-терапії психолог допомогла кожній  дитині: повідомити про свої страхи та позбавитися їх, вивільнити сильні емоції та переживання, розслабитися та зняти напругу.  

       Більше світлин за дивіться за посиланням:
 http://www.facebook.com/bibliotekarakivka/posts/pfbid02Zbk6hYzRFEHc96aZc4rqG8hXfByoeQypwE6iaqLY1hL297a8LmvoNHSiDn5vWXgKl
Коментарі: Залишити коментар
 
X