Слідкуйте за нами

31-07-2022
     28 липня в Україні вперше відзначається День Української Державності, свято національного єднання, пам’яті про велике історичне минуле й загальної відповідальності за сьогодення і майбутнє нашої держави. 
     Бібліотекарі КМПБ вирішили відзначити перше свято Державності разом з усіма південними наддніпрянськими містами. Деякі з них зазнають підступних ворожих обстрілів, чи знаходяться під гнітом окупації, а в інших точаться бої за визволення… але вони не повинні бути відмежовані від нашого спільного свята! 
     Кременчуцькі бібліотекарі сплели вінки з запашного липневого різнотрав’я та пустили їх у води Дніпра, щоб вони стали своєрідною вісточкою до мешканців цих українських міст як символ єдності, віри в Україну та Перемогу, як нагадування про нашу підтримку та невпинну молитву за мир на українській землі. Цим жестом ми демонструємо незламну віру у єдність українського народу та в українську державність попри будь-які намагання рашистів привласнити наші землі, окупувати міста, поневолити наш народ. 
    Акція «Вінок єдності» на підтримку українських міст символізує нерозривний зв’язок між українцями у різних регіонах та покликана нагадати тим, хто перебуває у тимчасовій окупації, що ми завжди поруч, підтримати їх та нагадати, що ми – нащадки вільного народу, який впродовж століть займав гідне місце серед європейських держав, і так буде завжди!
     Більше світлин зі свята ви знайдете за посиланням: 
https://www.facebook.com/cbsbook.cbsbook/posts/pfbid02huFUceLYkTBudyyrYzdJoejr1gb8vyD3URAukao16hvWgJK4DFxT7nCuGSPstZ4cl

Коментарі: Залишити коментар
 
X