Слідкуйте за нами

25-07-2022
      25 липня у рамках проєкту «Спільно. Точка зустрічі» у філії №3 відбулося  заключне  заняття з ІТ технологій KIDS2IT.
      Після тривалої підготовки  учасники представляли інвесторам свої старт-апи.
      Команда червоних «ІТ-Guys» представила інноваційний проєкт «Мегарешебник» на допомогу підготовки до тестів з ЗНО, які будуть проводитися з репетиторами в онлайн-форматі.
      Команда жовтих «ЗабивніЛеончики228», яка переважно складалася з дівчат, представила технічний проєкт «Човен-машина на воді», девіз якого говорить сам за себе: «На воді як човен, на землі як машина».
      Бібліотекарі-інвестори  ставили запитання розробникам  та, отримавши відповіді, вирішили, що обидва проєкти мають право отримати  гроші на їх реалізацію та принесуть користь суспільству.
      По закінченні занять усі учасники отримали бейджики  зі званням «Технічний hardware developer».
      Ці заняття остаточно зруйнували міф стосовно жінок, які не можуть працювати в ІТ-сфері та довели, що в цій сфері працюють не  вундеркінди, а  дизайнери, розробники, тайм-менеджери та ще багато інших.
      У своїх інтерв’ю, учасники зазначили, що заняття проходили весело, цікаво, насичено, а головне – декому допомогли вирішитися з майбутньою професією! 

Більше світлин дивіться за посиланням:
 https://www.facebook.com/Ditya4aBibliotekaNaSoborniy/posts/pfbid0pu5CYLMX8GWovJLr8Wd4fNF5PNf86G3sCAjBdqPLjnhEJMetwq62dnbJkCnaYtzVl
Коментарі: Залишити коментар
 
X