Слідкуйте за нами

24-07-2022
       Україна має давню історію – героїчну, часом трагічну; неповторну і самобутню національну культуру; вікові традиції, що передаються з покоління у покоління. А головним її багатством є народ, який писав цю історію, зберігав культурні традиції та створював нові, а головне – стояв на захисті своїх здобутків.
       24 липня  бібліотекарі філії №4 ім.І.Приходька  запропонували мешканцям Крюкова  добірку відмінних книжок про нашу країну, які варто прочитати.  Унікальна природа, смачна кухня, особлива архітектура, яскрава мова, традиції нашого народу, культурна спадщина, твори відомих українських письменників та поетів – це знайшло відображення в літературі, представленій на вуличній книжковій виставці «Враження UA». 
       Усі охочі мали змогу ознайомитись з запропонованими книжками, поділитися враженнями від перегляду, поспілкуватися біля виставки та отримати позитивний настрій.
       Тим, хто бажає покращити  словниковий запас, хто прагне краще знати історію Батьківщини, хто захоплюється усім українським – ласкаво просимо до бібліотеки.

        Більше світлин за посиланням: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0uGL8PrJgLSiNFayMBKLiibrGzn2msNQvAhELZ9yHQiNF8Wg4188gyJjDNUjs3Ayzl&id=100028215100876
Коментарі: Залишити коментар
 
X