Слідкуйте за нами

19-07-2022
       Соняшник  – символ Сонця, праці й достатку, сили і добробуту. Як соняшник повертає за Сонцем свою голову, так і людина думкою, словом і ділом звернена до своєї Вітчизни. Як Сонце для соняшника – єдиний і незамінний орієнтир, так і для людини Батьківщина – єдина і найвища цінність. Соняшник – уособлення нестримного потягу українців до сонячного світла й тепла.
      19 липня у філії № 5 КЗК КМПБ в рамках проєкту «Спільно. Точки зустрічі» для дітей-переселенців провели цікавий майстер-клас з малювання у стилі пуантилізм «Український соняшник»
       Діти познайомилися з напрямом живопису в світовому мистецтві, який носить назву "Пуантилізм", та дізналися що ватними паличками можна малювати! І не просто малювати, а навіть створювати справжні мистецькі шедеври. 
       Маленькі художники були захоплені цікавим процесом створення картини за допомогою фарб та ватних паличок. Наприкінці зустрічі кожен                                                                                            юний митець отримав свою найгарнішу квітку!



Коментарі: Залишити коментар
 
X